Skip to content

Pinterest
More Options

Hybrid Cloud Security

Riittämätön tietoturva virtuaali- ja pilviympäristöissä voi johtaa puutteisiin suojautumisessa, pienempään tuottoon, heikkoon suorituskykyyn ja sääntöjenmukaisuuden noudattamatta jättämiseen. Pystyt suojaamaan tärkeät tiedot ja sovellukset pilvi- ja virtuaaliympäristöissä tehokkaan suojauksen avulla, joka maksimoi toiminnalliset ja taloudelliset edut.

Hybrid Cloud Security -ratkaisu suojaa sovelluksia ja tietoja estäen liiketoiminnan katkoksia ja tehden toiminnasta sääntöjenmukaista. Halusitpa sitten suojata fyysisiä ympäristöjä tai virtuaaliympäristöjä, pilvi-instansseja tai verkkosovelluksia, Trend Micro tuo käyttöösi edistyksellisen palvelinsuojauksen fyysisiin, virtualisoituhin, pilvi- ja hybridiympäristöihin Trend Micro™ Deep Security™ -alustan avulla.
 

Lue ratkaisun esittely (PDF/in english) Ota yhteyttä myyntitiimiinKattavat tietoturvaominaisuudet

Toimitpa sitten konesalissa, pilvessä tai verkkosovellusten käyttöönotossa pystyt hallitsemaan kattavaa valikoimaa tietoturvaominaisuuksia eri ympäristöissä yhdeltä alustalta käsin.

Alan analyytikkojen mukaan Trend Micro on tällä hetkellä parhaaksi luokiteltu palvelinsuojauksen tarjoaja fyysisissä ympäristöissä ja virtuaali- ja pilviympäristöissä, ja se tarjoaa asiakkailleen alan kattavimmat tietoturvaominaisuudet ja automatisoidun hallinnan, joka pienentää sekä riskejä että kustannuksia huomattavasti.

Kattava valikoima tietoturvaominaisuuksia fyysisiin, virtualisoituihin, sekä pilviympäristöihinModerneille konesaleille

Moderni datakeskus

Konesalivastaavat ja -arkkitehdit pystyvät hallinnoimaan käyttökustannuksia ja parantamaan samalla suorituskykyä, kun heillä on käytössään tietoturvaratkaisu, joka on optimoitu VMware-virtuaaliympäristöihin (in english), mukaan lukien uusimmat kehitysaskeleet, kuten NSX (in english), sekä virtuaalityöpöytäinfrastruktuuri (VDI) (in english)

 

Lisätietoja  

Lue ratkaisun esittely (PDF/in english)

Pilveä varten

Tietoturvaa pilveä varten

Pilviarkkitehdit pystyvät täyttämään jaetun turvallisuusvastuun vaatimukset sijoittaessaan luottamuksellisia tietoja sisältäviä sovelluksia julkiseen pilveen. Joustava suojaus mahdollistaa pilven etujen täyden hyödyntämisen ja kustannussäästöjen saavuttamisen useiden julkisen pilven tuotteiden kohdalla, kuten Amazon Web Services (AWS) (in english), Microsoft Azure (in english) ja vCloud Air (in english)
 

Lisätietoja  

Lue ratkaisun esittely (PDF/in english)


IDC

Asiakkaat ovat valinneet Trend Micron parhaaksi palvelinsuojauksen tarjoajaksi fyysisissä ympäristöissä ja virtuaali- ja pilviympäristöissä*. Trend Micro tarjoaa asiakkailleen alan kattavimmat tietoturvaominaisuudet ja automatisoidun hallinnan, joka pienentää sekä riskejä että kustannuksia huomattavasti.
*IDC Worldwide Endpoint Security 2014-2018 Forecast ja 2013 Vendor Shares, kuva 2, doc #250210, elokuu 2014Social Media

Olemme myös sosiaalisessa mediassa